Cadouri de Crăciun pentru călători

Crăciunul se apropie și fie că vrem, fie că nu, trebuie să ne pregătim pentru asta. Pe scurt, asta înseamnă cadouri. Pentru ca luna cadourilor să nu se transforme în luna   stresului și a agitației, am scris o listă cu idei de cadouri pe care eu le consider potrivite și utile pentru călători.

 • Kindle

Deși mirosul paginilor unei cărți nu se poate înlocui cu nimic, nimeni nu vrea să care cu el zeci de cărți atunci când călătorește. Așadar, un e-book reader este cel mai bun prieten al unui călător căruia îi place să mai și citească. Este mic, subțire și poți stoca peste 1000 de cărți. Pentru mine este cel mai important accesoriu după pașaport și card.

 • Aeropress

O zi bună se cunoaște de dimineață, mai ales pentru iubitorii de cafea bună. Atunci când călătorim este normal să ne fie servită cafea instant în hoteluri sau hosteluri. Pentru cei care preferă o cafea adevărată recomand un  aeropress care îți va face diminețile mult mai plăcute.

Este un accesoriu mic, ușor și simplu de utilizat. Noi îl luăm cu noi peste tot și am făcut cafea chiar și în avion.

 • Harta răzuibilă

Cu harta lumii răzuibilă poți însemna cu ușurință toate locuile minunate în care ai fost. Este un accesoriu unic care poate fi transformat într-un frumos tablou pentru birou sau casă.

 • Sticlă filtrantă pentru apă

Călătoriile lasă amprente nu mereu plăcute mediului înconjurător. Dacă vrei să ajuți la reducerea consumului de plastic începe prin a renunța la cumpărarea sticlelor de plastic de unică folosință.

Sticla filtrantă Brita îți permite să te hidratezi optim cu apă curată luând-o cu tine peste tot. Trebuie doar să o umpli cu apă (chiar și de la robinet) pe care o vei bea proaspăt filtrată.

O găsești aici.

 • Baterie externă

În general ne place să fotografiem. Să facem zeci, sute, mii de poze. Pentru asta telefonul sau camera foto sunt accesorii care nu ne lipsesc niciodată. Dacă vrei să ne scapi de grija duratei bateriilor, ia-ne o baterie externă. Așa vom fi siguri că nu rămânem fără baterie. 

 • Hamac

Pentru iubitorii de campat sau relaxat sub cerul liber hamacul este soluția ideală. Acest hamac este unul ușor de ancorat, impermeabil și beneficiază și de o plasă de insecte. Îl găsești aici.  

google.com
 • Prosop din microfibră

Ce face un prosop să fie adecvat pentru cei care călătoresc? Este ușor, se usucă repede și ocupă foarte puțin spațiu. Se poate atât la duș cât și la plajă. Îl găsești aici

 • Agendă din piele

Chiar dacă ne petrecem multă vreme cu nasul în telefon, nimic nu ne conetează mai bine cu prezentul decât un pix și o foaie de hârtie pe care să ne scriem amintirile. Pe lângă dimensiunile reduse, agendele de la Bruiaj sunt realizate manual și îmbină utilitatea cu armonia vizuală.

 • Tricou călător

Un tricou poate fi un cadou nu doar plăcut însă și util pe care îl purtăm cu mândrie. Găsești aici  mai multe idei.

pinterest.com
 • Camera foto instant Fujifilm Instax Mini

Un călător petrece destul de mult timp ce drum, așa că nu are de unde să știe când și de unde îi apare oportunitatea de a face o poză perfectă, repede. Pentru asta a fost creat  aparatul Fujifilm Instax, un aparat foto instant cu o ergonomie foarte bună. 

Îl poți găsi aici.

 • Vacanțe

Dacă bugetul îți permite, cele mai apreciate cadouri sunt experiențele, adică vacanțele în sine. Pentru asta găsești mereu oferte foarte bune la Wizzair în Europa.

Sper ca aceste idei să te ajute să te decizi în privința unui cadou plăcut dar și util pentru un călător. Crăciunul nu e doar despre cadouri materiale. Este despre sentimente, despre iubire. Despre a ști că voi, cei de acasă, ne iubiți chiar dacă ne petrecem o mare parte din timp pe drumuri și nu suntem alături de voi de fiecare dată.   

Care este cel mai frumos cadou pe care l-ai oferit?


5 thoughts on “Cadouri de Crăciun pentru călători

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s